Hovedutstilling 2019

"NERDRUM - WERP"

I 2019 var vi stolte over å kunne presentere for våre kunder og gjester en utstilling som i kunstnerisk kvalitet satte en ny ramme for vår galleri virksomhet. Vi hadde større besøk enn noen gang tidligere.

Utstillingen ble åpnet av Kunsthistoriker Tommy Sørbø som presenterte kunstnerne og kunstverkene. Fiolinist Hjørleifur Valsson sørget for den gode stemning med vakre toner.Cnde godt besøkt Kunstcafe deltok i tillegg også Øde Nerdrum og Elisabeth Werp. 

ODD NERDRUM er en av Norges fremste kunstnere som finner sine forbilder og lærere hos de gamle mestre. Internasjonalt regnes han for å være den mest betydelige klassisk figurative maleren og han har dannet skole for en ny generasjon av figurative malere.

 

ELISABETH WERP er utdannet ved Statens Kunst- og Håndverksskole og Statens Kunstakademi

Werps kunstverk er utført i en særegen teknikk og i en blanding av figurativt og nonfigurativt formspråk. Temaene er ofte halvglemt erindring og drømmelignende bilder. Werp har utviklet en helt spesiell og karakteristisk stil der teknikk og symbolikk glir i hverandre. Motivene er drømmeaktige, symbolske, figurative, men med et abstrakt innhold. 

Her er bilder fra galleriet i 2019:

© 2019 Galleri Jennestad. All Rights Reserved. Teknisk løsning i samarbeid med ProblemFIX AS. www.problemfix.no